Ihana kosmetologi Pinja Bruun aloittaa meillä maaliskuussa!

Pinja on sekä ammattitaitoinen kosmetologi että valloittava ihminen.

Tervetuloa Pinja!

Näin Pinja kertoo itsestään:

Moikka mun nimi on Pinja,

Mulle kauneudenhoito on kokonaisvaltaista. Iho kertoo, mitä sisällä kropassa kulloinkin tapahtuu ja paras balanssi saadaan, kun hoidetaan sekä ulkoa, että sisältä. Luonnonmukaisuus ja ekologisuus kaikessa on tullut pikkuhiljaa elämäntavaksi, mutta en suhtaudu aatteisiin tai elämään muutenkaan tiukkapipoisesti. Elämä on tehty elettäväksi ja nautittavaksi.

Käsillä hoitaminen on kutsunut silloinkin, kun olen kokeillut siipiäni luovuuden parissa, enkä kovin pitkään ole koskaan ollut poissa kosmetologin työstä. Haluan antaa pienen hetken jakamatonta huomiota tässä kiireisessä ajassa, jossa liian harvoin tulemme nähdyksi ja kuulluksi.

Vapaa- ajalla joogaan ja tanssin, sekä maalaan. Kylminä talvi-iltoina silti parasta on, kun saa käpertyä viltin alle teekupposen ja hyvän kirjan kanssa.

Suursuosion saaneet Medik8 -ihonhoitotuotteet saat hoitolalta tai netin kautta:

TÄSTÄ!

**********************************

Medik8-tuotesarja on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla. Medik8 tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.

Medik8 valmistaa ainoastaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Ne ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Medik8 uskoo:
- Tärkeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin, - AHA - ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.
- Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa.
- Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin ja ammattimaisiin tehoihin.
- Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle.
- Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin.
- Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean laadun sekä erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

Ihonhoidon bioteknologia
Tehokkaiden ihonhoitotuotteiden valmistukseen täytyy valita hyvin imeytyviä aktiiviaineita, joiden tehot ja tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Ammattimaiset tehot ja stabiilit koostumukset varmistavat silminnähtävät hoitotulokset. Iho tunnistaa ihoidenttiset aktiiviaineet ja pystyy hyödyntämään ne ihon ongelmien hoidossa.

Bioteknologiaa hyödyntäen kehitetyt Medik8-tuotteet ovat kliinisesti tutkittuja. Kiraalisesti oikeaoppiset molekyylit, ajastettu kuljetinjärjestelmä ja luonnollinen liposomi-teknologia ovat myös Medik8:n hyödyntämiä erikoisteknologioita, joiden avulla tuotetaan pitkäkestoisia ja silminnähtäviä tuloksia ihon hoidossa.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää!

*************************************


 

 

 

 
HELSINKI: Vironkatu 10, Kruununhaka • p. 0400 220799 • • LOHJA: Suurlohjankatu 4-8, Latvalan yläkerta • p. 0400 240 989