Ripsien pidennykset (kestoripset)

Käytössämme on alan johtava ripsien pidennysmenetelmä Xtreme Lashes®.
Teemme ripset ammattitaidolla ja huolellisesti.
Saat upeat, pitkät ja kaartuvat ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia - joka päivä, aamusta iltaan!

NÄIN RIPSIPIDENNYKSET "TAIOTAAN" - katso video tästä!

Ripsistä saat valintasi mukaan joko luonnolliset tai näyttävät, permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat, ohuet, keskipaksut tai paksut, pituusvaihtoehdot 6 mm:stä 17 mm:iin, mustina, ruskeina tai tehostettuina muilla väreillä, Svarowski-kristalleilla tai ilman - yksilöllisesti sinulle valintasi mukaan!

Xtreme Lashes® -ripset tuntuvat ja näyttävät oikeilta ripsiltä. Xtreme Lashes® -ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen. Ripset istutetaan omiin ripsiisi yksitellen niin, että ne näyttävät kuin omilta ripsiltäsi, mutta pidemmiltä,kaarevimmilta/paksummilta.

Oikein laitettuna ja hoidettuina Xtreme Lashes® -ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet eli varaudu käymään huollossa säännöllisin väliajoin.

Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Koska Xtreme Lashes® -ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, Xtreme -ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Mikä Xtreme Lashes® on?

Xtreme Lashes® ripsien pidennykset ovat pitkäkestoiset yksittäin istutetut ripsien pidennykset. Istutettavat ripset ovat materiaaliltaan muotonsa hyvin säilyttävää polyesteriä ja niiden muotoilu muistuttaa luonnonripsiä - Xtreme Lashes® -ripset ovat juuresta paksummat ja kärjestä ohuet, kuten luonnon ripsetkin ovat. Pidennykset kiinnitetään ripsiin yksi pidennys yhteen ripseen kerrallaan, jolloin ripsistä saadaan pidemmät ja paksummat näköiset. Näyttävyyttä ripsiin saadaan käyttämällä paksumpia ripsikuituja ja luonnollista ilmettä käyttämällä ohuempia ripsikuituja. Xtreme Lashes® ripsien pidennyksiä voivat laittaa ainoastaan Xtreme Lashes -koulutuksen läpi käyneet kauneuden- ja terveydenhoitoalan ammattilaiset. Suosittelemme välttämään kouluttautumattomien tekijöiden laittamia ripsiä sekä ripsien laittoa itse.

Mistä materiaalista Xtreme Lashes® -ripset on tehty ja miksi?

Xtreme Lashes® ripsien pidennykset ovat synteettistä polyesteriä. Synteettistä materiaalia käytetään, koska se säilyttää paremmin muotonsa kuin luonnon kuidut. Lisäksi synteettistä materiaalia olevat ripset aiheuttavat pienemmällä todennäköisyydellä allergisia reaktioita iholla kuin luonnonmateriaalit.

Miltä ne näyttävät ja tuntuvat?

Oikein laitettuina Xtreme Lashes® ripsien pidennykset näyttävät ja tuntuvat täysin aidoilta. Ripsistä voidaan tehdä juuri sellaiset kuin asiakas haluaa - valikoimistamme löytyy useita eri ripsipituuksia (6-17 mm) ja paksuuksia (thin, thick, super thick ja ultra thick) sekä kahta eri kaarevuutta (luonnollisen muotoinen J Curl ja permanentatun muotoinen C Curl). Käyttämällä eripituisia ripsiä saadaan aikaan luonnollisen näköiset ripset. Käytettävien ripsien paksuus riippuu siitä, kuinka terveet ja vahvat omat ripsesi ovat sekä myös siitä, minkä näköiset ripset haluat. Kokonaisuudessaan saadaan aikaan ripsille paksuutta, pituutta ja kaarevuutta asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Xtreme Lashes® -pidennykset ovat kooltaan ja painoltaan luonnon ripsien kaltaiset. Ne ovat joustavat, mutta taipumattomat ja kulkevat omien ripsiesi mukana, koska ne liitetään yksittäin omiin ripsiisi. Säännöllisesti huollettuina ripsistä on lähes mahdotonta nähdä ulkopuolelta, että ne ovat pidennetyt.

Koska Xtreme Lashes® -ripset ovat kuin jäljitelmiä luonnonripsistä, ne painavat lähes yhtä vähän kuin luonnonripset - käytännössä ne eivät tunnu miltään. Et huomaa pidennysten painoa ripsilläsi eivätkä ne irrota luonnonripsiäsi, kuten jotkut muut pidennysmetodit saattavat aiheuttaa. Suosittelemme tutustumaan asiakkaidemme kertomiin kokemuksiin sekä ennen- ja jälkeen-kuviin, jotta saat selkeän kuvan siitä, miltä ripset näyttävät laiton jälkeen.

Mitä hyötyjä Xtreme Lashes ® ripsien pidennysten pitämisestä on?

Useimmat naiset valitsevat Xtreme Lashes® ripsien pidennyksen pidentääkseen luonnonripsiään, kun toiset haluavat tuuheammat ripset. Lisäksi monet naiset, joilla on luonnostaan vaaleat ripset valitsevat Xtreme Lashesin tummentaakseen ripsiään. Erilaista ilmettä haluavat asiakkaat saavat näyttävyyttä ripsiin eri väristen Xtreme-ripsien ja ripsiin liitettävien Svarowski-kristallien avulla.

Xtreme Lashes® ripsien pidennyksillä voidaan luoda nuorempaa ilmettä monille asiakkaille. Monet kauneusleikkauksia harkinneet asiakkaat ovat Xtreme Lashesiin tutustuttuaan luopuneet leikkaussuunnitelmistaan, koska eivät ole enää ripsien pidennysten myötä tunteneet tarvetta leikkaukselle. Xtreme Lashes ® ripsien pidennysten avulla silmät näyttävät kirkkaammilta, avoimemmilta ja levänneemmiltä, joka luo nuorekkaamman ilmeen.

Lisäksi Xtreme Lashes® ripsien pidennykset säästävät aikaa kauneudenhoitorutiineissasi - meikkaamiseen menee vähemmän aikaa eikä ripsivärin käytölle ole enää tarvetta. Koska ripset ovat juuresta paksummat, ne luovat rajauskynämäisen efektin ripsien juureen, jolloin rajauskynän käyttö ei ole välttämätöntä. Xtreme Lashes -käyttäjien ripset näyttävät viimeistellyiltä, vaikka todellisuudessa silmämeikkiä ei tarvitse käyttää välttämättä ollenkaan. Jos silmämeikkiä ei tarvitse laittaa, sitä ei myöskään päivän päätteeksi tarvitse poistaa. Seuraavana aamuna heräät kuitenkin meikatun näköisenä. Unohda siis ripsiväri, valunut ripsiväri ja ripsiväripaakut. Xtreme Lashes® ripsien pidennysten avulla näytät ja tunnut kauniilta heräämisestä iltaan asti ilman meikkauksen vaivaa.

Kuinka pitkään Xtreme Lashes® ripsien pidennykset kestävät?

Pidennyksiä voit pitää kuukaudesta ja vuodesta toiseen, kun ripsiä lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin säännöllisesti. Oikein laitettuina Xtreme Lashes® ripsien pidennykset pysyvät paikoillaan, kunnes luonnon ripsen kasvukausi päättyy ja se tippuu pois. Luonnonripsen mukana pidennys tippuu pois. Maksimissaan ripsien kasvukausi on 90 päivää, joka on myös pidennysten pysyvyydessä maksimiaika.

Luonnonripset kasvavat ja tippuvat pois sykleissä (60-90 päivää). Kun luonnonripsen kasvukausi päättyy ja se tippuu pois, uusi ripsi on jo alkanut kasvaa ja korvaa pian tippuneen ripsen. Prosessi on jatkuva, jolloin joka hetki ripsissämme on niitä, jotka ovat juuri aloittaneet kasvunsa sekä niitä, jotka ovat juuri tippumassa. Tyypillisesti 1-5 ripsen kasvukausi päättyy jokaisen päivän aikana riippuen henkilökohtaisesta kasvusyklistä. Lyhyempien ripsien osalta prosessi on käytännössä huomaamaton.

Kun ripset pidennetään Xtreme Lashes® -pidennysmenetelmällä, ripsien tippuminen on helpommin huomattavissa kuin luonnonripsien tippuminen, koska nämä ripset ovat pidemmät ja tummemmat kuin luonnonripset. Kannattaa muistaa, että ripsiä irtoaa joka päivä sekä ilman pidennyksiä että pidennysten kanssa. Ripsistylistit laittavat pidennykset pääasiassa niihin ripsiin, joiden kasvukausi on keskivaiheilla, jotta niistä voi nauttia pidempään. Kuitenkin siten, että lyhyimmät ripset jätetään rauhaan, jotta niiden kasvu ei häiriintyisi. Xtreme Lashes® -pidennykset tippuvat pois luonnonripsien mukana, kun niiden kasvukausi päättyy. Jo ensimmäisen viikon aikana muutamat pidennykset saattavat tippua pois, koska ripset, joihin pidennys on liitetty, ovat tulleet kasvukautensa loppuun. Useimmat ripset pysyvät paikoillaan noin kahden kuukauden ajan.

Oikein hoidettuina uusien ripsien lisäämiseen on tarvetta 2-4 viikon välein. Meillä Suomessa tyypillinen huoltoväli on 4 viikkoa. Huollon yhteydessä ripsistylisti lisää pidennykset uusimpiin täysikasvuisiin ripsiin, jolloin ripset saadaan jälleen näyttämään täydellisiltä.

Kuinka kauan ripsien laitto kestää?

Riippuen laittajan osaamistasosta ja kokemuksesta sekä laitettavien ripsien määrästä uuden setin laitto kestää keskimäärin 90-150 minuuttia. Huoltoihin varataan yleensä 45-60 minuuttia. Kokeneet, sertifioidut Xtreme Lashes -tekijät laittavat kahdessa tunnissa vähintään 85 ripseä per silmä (yhteensä vähintään 170 ripseä).


 

 
ENNEN...

 
 

JÄLKEEN!

 
 

ENNEN...

 
 

JÄLKEEN!

 

HELSINKI: Vironkatu 10, Kruununhaka • p. 0400 220799 • • LOHJA: Suurlohjankatu 4-8, Latvalan yläkerta • p. 0400 240 989