Mitä ihoni tarvitsee?

Terve iho voi hyvin ja näyttää upealta!

KASVOHOITO

Kasvohoitosi on joka kerta erilainen. Ihoterapeuttisi suunnittelee hoidon yksilöllisesti Face Mapping℠ -ihon kuntokartoituksen avulla. Saat aina ihosi sen hetkisten tarpeiden mukaisen hoidon. Voit itse valita sinulle sopivan hoidon pituuden sekä rentouttavan hieronnan.
Kasvohoitosi rakentuu seuraavista osista:
- alkupuhdistus
- face mappingSM -ihoanalyysi
- kuorinta
- ihonpuhdistus (tarvittaessa)
- yksilölliset tehoaineet
- hoitonaamio
- rentouttava hieronta

Face Mapping℠

Face Mapping℠ on Dermalogican ainutlaatuinen ihoanalyysimenetelmä. Tämä ihon kunnon kartoitus tehdään jokaisen kasvohoidon yhteydessä.
Perinteisen ihoanalyysin sijaan ihoterapeutti jakaa kasvot neljääntoista eri alueeseen, jotka hän tutkii millimetri millimetriltä.
Tämän erityismenetelmän ansiosta hoito suunnitellaan täysin ihon tarpeen mukaan, jokaisen alueen erityistarpeet huomioiden.
Mukaan saat oman kasvokartan, josta saat paljon yksilöllistä tietoa omasta ihostasi ja jonka avulla voi seurata ihosi kehitystä.

Dermalogica - ihosi tulevaisuus alkaa tästä!

Dermalogica on selkeä, innovatiivinen ja moderni ihonhoitosarja.
Tuotteiden valmistukseen käytetään vain parhaita tieteen ja luonnon tarjoamia raaka-aineita. Jatkuva tuotekehittely takaa maksimaalisen hoitotehokkuuden ja tuloksia ihollesi.
Dermalogica-tuotteet eivät sisällä yleisimpiä allergiaa tai ihoärsytystä aiheuttavia raaka-aineita, kuten lanoliinia, mineraaliöljyjä, keinotekoisia tuoksuja tai väriaineita.

Dermalogica kunnioittaa luontoa. Raaka-aineet ovat ympäristöystävällisiä, pakkaukset kierrätettäviä, poltettavia tai biologisesti maatuvia. Tuotteita ei missään vaiheessa ole testattu eläimillä.

Dermalogica on ihonhoidon edelläkävijä. Lue lisää!


UUTTA!

Medik8-tuotesarja on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla. Medik8 tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.

Medik8 valmistaa ainoastaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Ne ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Medik8 uskoo:
- Tärkeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin, - AHA - ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.
- Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa.
- Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin ja ammattimaisiin tehoihin.
- Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle.
- Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin.
- Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean laadun sekä erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

Ihonhoidon bioteknologia
Tehokkaiden ihonhoitotuotteiden valmistukseen täytyy valita hyvin imeytyviä aktiiviaineita, joiden tehot ja tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Ammattimaiset tehot ja stabiilit koostumukset varmistavat silminnähtävät hoitotulokset. Iho tunnistaa ihoidenttiset aktiiviaineet ja pystyy hyödyntämään ne ihon ongelmien hoidossa.

Bioteknologiaa hyödyntäen kehitetyt Medik8-tuotteet ovat kliinisesti tutkittuja. Kiraalisesti oikeaoppiset molekyylit, ajastettu kuljetinjärjestelmä ja luonnollinen liposomi-teknologia ovat myös Medik8:n hyödyntämiä erikoisteknologioita, joiden avulla tuotetaan pitkäkestoisia ja silminnähtäviä tuloksia ihon hoidossa.


 

 

 

 

 
HELSINKI: Vironkatu 10, Kruununhaka • p. 0400 220799 • • LOHJA: Suurlohjankatu 4-8, Latvalan yläkerta • p. 0400 240 989